Daarom Amazone!

Amazone staat al jaren garant voor hoogkwaliteit beregeningssystemen. Ook wij zien dat de markt verandert. Of liever gezegd, de natuur. Met de extreme regenbuien die steeds vaker gewoongoed worden, ontstaat er een brede vraag naar watermanagement in de tuin. Sinds enkele jaren hebben wij ons daarom ook gespecialiseerd in het oplossen van wateroverlast. Amazone kan hiermee breed worden ingezet als het gaat om waterbeheersing rondom huis en kantoor. Dat wij niet alleen voor u. We doen dit vooral voor de tuin, want Amazone is ontstaan uit liefde voor de natuur.

Hier is onze missie op gebaseerd: 

 


ONZE MISSIE

Wij bieden tuintechnische oplossingen bij waterschaarste of wateroverschot.
Waarbij wij te allen tijde rekening houden met de natuurlijke omgeving.

Wat merkt u daarvan?
Om te beginnen hebben onze vakmannen allemaal een groene achtergrond. We informeren graag over de juiste beplanting bij wateroverlast en aan elk beregeningssysteem gaat een waterplan vooraf.

En onze droom?
Dat iedereen een beetje beter met water omgaat.

En daar hebben wij onze visie weer op geformuleerd:

visie-water

ONZE VISIE

Wij streven ernaar om in 2030 iedereen verantwoordelijk om te laten gaan met water in de tuin. 

 

Wie zijn de  Amazone watermannen?

 

 

 

Rick van der Wal

Officieel ben ik het eerste aanspreekpunt als het over watermanagement gaat in de breedste zin van het woord. In de praktijk is Pieter hoofd wateroverlast en ben ik er voor water tekort. Oftewel de beregeningsinstallaties. Dat betekent niet dat ik het alleen in de zomermaanden druk heb. Water geven aan de tuin is het gehele jaar door van belang. Winters worden steeds zachter, en wat dacht u van het voorjaar, wanneer alles extra water nodig heeft om te kunnen groeien en bloeien?

Lees meer »

     
 pieter-zonder  

 

Pieter Enthoven 

Wat is er nu mooier dan het regenwater aan de natuur terug te geven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het rioolstelsel niet overbelast raakt en de leefomgeving droog blijft. Om die balans te vinden, is goed watermanagement nodig. En dat is mijn specialiteit: het uitdenken van oplossingen om grote hoeveelheden water in de juiste banen te leiden.

Lees meer »

 

  

Verantwoord omgaan met water start bij een goed advies en een uitstekende kwaliteit

Als professioneel bedrijf gebruiken wij alleen hoogwaardige producten en het beste materiaal. Daarom werken wij uitsluitend samen met leveranciers die aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Want bij verantwoord omgaan met water, hoort een goed advies en een uitstekende kwaliteit. 

 

 


vacatures