Waarom Amazone Waterbeheersing?

Amazone staat al jaren garant voor hoogkwalitatieve beregeningssystemen. We combineren kennis en ervaring met veel liefde voor het vak. Bij ons is maatwerk geen loze kreet, maar de standaard manier waarop wij werken. Wij berekenen nauwkeurig de waterbehoefte van elke plek in uw tuin en bepalen welke apparatuur het best ingezet kan worden.

 

Vrijblijvende offerte

Jasper Heisterkamp is een allround hovenier en de waterspecialist van Amazone. Hij heeft inmiddels ruime ervaring met het uitdenken en aanleggen van beregeningssystemen, bij zowel bedrijven als particulieren. Jasper komt graag bij u langs om uw tuin te bekijken en een initieel plan te maken. Op basis van deze grove offerte beslist u of u de beregening van uw tuin aan Amazone toevertrouwt. Daarna werkt Jasper een gedetailleerd waterplan uit en worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Wilt u een afspraak met Jasper maken? U kunt dit hier aanvragen.

 

Bestaande tuin

Het is heel goed mogelijk om een sproeisysteem aan te leggen in een bestaande tuin, zonder hierin schade te veroorzaken. Bij Amazone weten we precies hoe we te werk moeten gaan om de beplanting in uw tuin te ontzien. Zelfs in een gazon dat al jaren meegaat, kan beregening aangebracht worden. Ook voor vragen op dit gebied kunt u contact opnemen met Jasper Heisterkamp.

Nieuwe tuin

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een intensief, maar prachtig proces. Misschien heeft u het ontwerp van uw tuin al in gedachten, of bent u hierover in gesprek met een tuinarchitect. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de mogelijkheid om in de plannen een beregeningssysteem op te nemen? Dat bespaart u jarenlang niet alleen tijd en zorg, maar het geeft uw beginnende tuin een enorme voorsprong bij het groeiproces. Jonge aanplant en een vers gazon hebben bij de start immers regelmatig water nodig.

Bedrijfstuin

Een tuin rond een bedrijfspand is niet alleen een gastvrij visitekaartje, het biedt medewerkers ook een plezierige werkomgeving. Met een sproeisysteem van Amazone wordt het onderhoud van een bedrijfstuin een stuk gebruiksvriendelijker. En omdat een geautomatiseerd waterplan niet afhankelijk is van kantoortijden, ziet de tuin er ook op maandagochtend frisgroen uit.

Gemeenschappelijke tuin

Voor eigenaren van een gemeenschappelijk tuin is de aanleg van een beregeningssysteem het overwegen waard. U bent hiermee altijd verzekerd van een tuin in goede conditie, zonder afhankelijk te zijn van de inzet van individuele vrijwilligers.
Amazone kan VvE’s en andere bewonerscollectieven hierover uitstekend adviseren.