Opiness reviews

Wij stellen het zeer op prijs, waneer u uw ervaring(en) met Amazone Waterbeheersing achterlaat op de onafhankelijke site van Opiness.
 

reviews van Opiness
9
Aantal: 3
Vorige Volgende
Jan van EijkelDatum: 06-12-2021
Uitstekend werk geleverd. Heel netjes gewerkt en geheel volgens afspraak.
9
Hans de Cocq van DelwijnenDatum: 06-12-2021
Amazone, Rick en Pieter werken al weer enige jaren aan het verbeteren en onderhouden van onze tuin, met name het aanleggen en uitbreiden van de beregening en het "bedruppelen" van het gazon en de perken. Ook onderhouden zij de installatie in onze vijver. Ik heb ze leren kennen als mensen die" doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen", heel prettig. Ze pakken gelijk aan en min of meer ongemerkt vordert het werk. Bij "probleempjes" die ik opwerp over de groei en bloei van het gewas, komen zij met voorstellen hoe het op te lossen, ook als het niet direct over "water" gaat. Kortom, we kunnen hen aanbevelen! Hans de Cocq van Delwijnen
8
Sofia LoboDatum: 06-12-2021
Rick en zijn mannen staan altijd voor je klaar. Ze leveren echt kwaliteitswerk. Met name de bewatering van onze voorpui was in het centrum van Amsterdam wat piekerwerk met als gevolg dat we letterlijk dagelijks bewonderende toeristen voor de deur hebben, inclusief fotoreportages voor o.a. de Japanse Vogue. Rick denkt altijd mee en is me vaak voor. Ik kan Amazone absoluut aanraden.
10

Schrijf een review