Kerstboom met verlichting!

De meest sfeervolle tuin met prachtige kerstverlichting

De tuin is steeds vaker een verlengstuk van de woonkamer, waar men graag het hele jaar door wil kunnen genieten. Ja, zelfs in de winter kan uw tuin een genot zijn, zeker met kerstverlichting. Kerst is bij uitstek de tijd voor gezelligheid waarbij uw tuin met de juiste verlichting de kenmerkende knusse kerstsfeer krijgt.

U kent ze vast wel, tuinen die rond de kersttijd prachtig verlicht zijn en u een gevoel van warmte en gezelligheid geven wanneer u erlangs rijdt. Misschien denkt u daarbij wel: ‘Had ik maar zo’n prachtige tuin’. Tot nu toe heeft u ervan afgezien om dat te realiseren. Misschien omdat het teveel werk is, of omdat u niet goed weet welke verlichting u nodig heeft, of hoe u in de tuin voor de juiste sfeer zorgt. In dat geval hebben wij goed nieuws voor u! Wij toveren uw tuin voor u om in een sfeervolle kerstaccommodatie.

Wij creëren een heerlijke plek

Wanneer wij uw kerstverlichting plaatsen, creëren wij een heerlijke plek. In een donkere tuin gaat u ‘s avonds niet zitten, maar u wilt natuurlijk ook niet dat uw tuin wordt verlicht door felle spotlights. Met precies de juiste hoeveelheid verlichting spelen wij in op sfeer om ‘s avonds lekker in uw tuin te kunnen vertoeven. Zorg voor een knapperend vuurtje erbij en alle voorwaarden zijn aanwezig voor een heerlijke avond in uw eigen tuin.

Kerst op maat

Wij plaatsen een kerstboom, brengen verlichting aan en halen hem na de feestdagen weer op. Heeft u zelf een boom die u graag verlicht wilt hebben? Geen probleem. Ook dat kan geregeld worden. Wij kunnen zelfs samen met u op zoek gaan naar nog meer sfeervolle mogelijkheden in uw tuin. Misschien wilt u de gehele tuin voorzien van prachtige kerstverlichting, of wilt u juist zorgen voor een knus hoekje? Misschien wel allebei? Alles is mogelijk.

Het gehele jaar passende tuinverlichting

Wij zijn specialist in Haarlem en omstreken als het gaat om kerstverlichting in de tuin. Zo geniet u in de weken rondom kerst volop van een sfeervolle tuin. Maar wij laten u de rest van het jaar natuurlijk niet in het donker zitten. Binnenkort kunt ook voor andere vormen van tuinverlichting bij ons terecht.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wilt u dit jaar ook kerst in eigen tuin? Vul vóór 5 december het aanmeldformulier in. Daarop kunt u een standaard boom bestellen, maar ook uw wensen aangeven. Wij nemen nadat u het formulier heeft ingevuld binnen 2 werkdagen contact met u op.

Klik de link voor het bestelformulier!