Beregeningsoplossing

1. WATERPLAN

Wanneer u na ons vrijblijvende advies kiest voor een beregeningssysteem van Amazone gaan we nog een stapje verder. Wij breiden ons advies uit met een waterplan. Hierin omschrijven wij precies de individuele onderdelen van uw tuin en bijhorende behoeftes. Want gazon, borders en bomen hebben verschillende hoeveelheden water nodig. Ook houden we rekening met de leeftijd van uw beplanting, en met de bodemcondities. En welke keuzes we ook maken: aanpassing van de beregening is altijd mogelijk.

2. INSTRUCTIE

De sproeiapparatuur van Amazone wordt aangestuurd via een gebruiksvriendelijk computersysteem. Wij stellen dit voor u in op basis van het gemaakte waterplan. Natuurlijk krijgt u van ons een goede instructie over de bediening van de beregening, die ook via een app kan worden geregeld.

3. ONDERHOUD

Bij een beregeningssysteem hoort een onderhoudscontract. Een contract stelt ons in staat om op geregelde basis uw systeem te komen controleren. Daarnaast kunnen wij nagaan of uw systeem om aan de behoeftes van uw tuin voldoet. Op die manier haalt u het beste uit uw beregeningsysteem en heeft u er het langste plezier van. Bij elke oplossing bieden wij een passend onderhoudscontract, waarbij u de keuze heeft voor een basis, regulier of all-inn contract.

 

» Terug naar waterschaarste