Daarom Amazone!

Amazone staat al jaren garant voor hoogkwaliteit beregeningssystemen. Ook wij zien dat de markt veranderd. Of liever gezegd, de natuur. Met de extreme regenbuien die steeds vaker gewoongoed worden ontstaat er een brede vraag naar watermanagement in de tuin. Sinds enkele jaren hebben wij ons daarom ook gespecialiseerd in het oplossen van wateroverlast. Amazone kan hiermee breed worden ingezet als het gaat om waterbeheersing rondom huis en kantoor. Dat wij voor u. Maar doen wij vooral de tuin. Want Amazone is ontstaan uit liefde voor de natuur.

Hier is onze missie op gebaseerd: 

 


ONZE MISSIE
Wij bieden tuintechnische oplossingen bij waterschaarste of wateroverschot. Waarbij wij te allen tijde rekening houden met de natuurlijke omgeving.
Wat merkt u daarvan? Om te beginnen hebben onze vakmannen allemaal een groene achtergrond. We informeren graag over de juiste beplanting bij wateroverlast en aan elk beregeningssysteem gaat een waterplan vooraf.

En onze droom? Dat iedereen een beetje beter met water omgaat.
En daar hebben wij onze visie weer op geformuleerd:ONZE VISIE
Wij streven ernaar om in 2030 iedereen verantwoordelijk om te laten gaan met water in de tuin.


 

Wie zijn de watermannen met groene vingers? 

 

Jasper Heisterkamp - waterschaarste

Natuurlijk houdt Jasper als allround hovenier van groen. Maar hij loopt vooral warm voor water, een soms ondergewaardeerd element in tuinonderhoud. Sinds 2006 is Jasper de drijvende kracht achter Amazone. In de afgelopen jaren is het klimaat zich anders gaan gedragen en Jasper ziet dit dagelijks terug in zijn werk.
‘We krijgen in Nederland steeds meer te maken met extreme...

Lees meer »

     
 

Rick van der Wal - wateroverlast

Rick van der Wal is dankzij Jasper vanuit het reguliere hovenier vak het waterwerk ingerold. Waar Jasper zich richt op watertekort en beregening, pakt Rick bij Amazone juist het andere probleem aan: wateroverlast. ‘We merken inmiddels overal in Nederland dat er soms in korte tijd spectaculair veel regen valt. Die enorme hoosbuien zijn echt een gevolg van klimaatverandering...

Lees meer »

     

 

Verantwoord omgaan met water start bij een goed advies en een uitstekende kwaliteit

Als professioneel bedrijf gebruiken wij alleen hoogwaardige producten en het beste materiaal. Daarom werken wij uitsluitend samen met leveranciers die aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Want bij verantwoord omgaan met water, hoort een goed advies en een uitstekende kwaliteit.