Wateroverlast

Het Nederlandse klimaat verandert. Extreme regenval is ons niet meer vreemd. Met alle gevolgen van dien. Amazone helpt wateroverlast te voorkomen en te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een drainagesysteem. Maar ook voor advies over de beplanting in uw tuin, waardoor regenwater sneller wordt opgenomen bent u bij ons aan het goede adres.

 

AMAZONE WATEROPVANGSYSTEMEN:
Voorkomen is beter dan genezen. Op de eerste plaats bieden wij oplossingen die wateroverlast helpen voorkomen.

Regenton Regenton

Regenton

Teveel aan regenwater kan efficiënt worden opgevangen en voor diverse doeleinden worden hergebruikt. De meest eenvoudige oplossing is een regenton. U kunt hiermee zelf naar eigen wens het water hergebruiken.

Infiltratie mogelijkheden Infiltratie mogelijkheden

Infiltratie mogelijkheden

Een infiltratiebox is een sterk waterdoorlatende box die in de grond wordt gegraven. Wanneer de grond is verzadigd met teveel regenwater, wordt het overtollige water in de box opgeslagen. Zodra de grond het aankan, vloeit het water weer langzaam uit de box. Zo heeft u nooit meer last van een parkeerplaats dat blank staat, of die plassen in uw tuin.

Beplanting Beplanting

Beplanting

Steeds meer tuinen bestaan uit bestrating. Makkelijk toch? En het oogt modern en strak. Echter, wanneer het regent heeft uw tuin het er maar moeilijk mee. Amazone is meer dan een oplossing voor water. Onze roots liggen in de groensector. Bovendien werken wij nauw samen met tuinprofessionals. Onze plantkennis is dan ook op peil, waardoor wij u goed kunnen informeren over (noodzakelijke) beplanting in uw tuin.

  


WIST U DAT...


...de overheid veel oplossingen tegen wateroverlast subsidieert?
Zelfs een regenton in aanmerking kan komen voor subsidie. Meer weten?

Amazone informeert u graag.


 


Na regen komt... Amazone!

Heeft u na een flinke regenbui last van overtollig water op de parkeerplaats? Diepe plassen in de tuin? Of overstromingen in en rondom uw huis of kantoor? Wij komen graag bij u langs om aan de hand van uw situatie de juiste oplossing te kunnen bieden. Daarbij werken wij samen met andere waterspecialisten. Een goed advies begint daarom bij Amazone.

 

 

Onze klanten over onze oplossingen

Vorige Volgende

Mevr. H. de Vries, Aerdenhout

Wanneer het had geregend moesten we goed kijken waar we de auto parkeerde. Anders stapte je zo in een diepte plas bij het uitstappen. Met de infiltratieboxen van Amazone is dat verleden tijd.

Heer I. Leerkatel, Haarlem

Zonde toch dat er niets met overtollig regenwater wordt gedaan. Amazone heeft ons geadviseerd over het opvangen van regenwater. Na een paar kleine aanpassingen met hulp van Amazone besparen we niet alleen water en geld. Maar hebben we nu ook het gevoel dat we iets goed doen voor het milieu.